Activiteiten

Tuinaanleg

Een tuin is zoveel meer dan een gazon.  Een tuin is een sfeervolle aankleding van de buitenruimte rondom je woning.  Een individueel ontwerp en dito uitvoering in perfecte harmonie met uw woning. Dit voor zowel bestaande als nieuwe tuinen, strakke of klassieke, voor alle mogelijke tuinen zorgen wij voor een creatieve oplossing.

 

Opritten, terrassen en parkings

Ook uw oprit verdient aandacht. Greendesign is al meer dan 15 jaar een begrip voor de aanleg van uw oprit, terras en parkings.  Door talloze combinatiemogelijkheden, legpatronen, en materialen te gebruiken, kun je van elke oprit, terras en parking iets unieks maken.  Een oprit en terras zijn meer dan functionaliteit. Onze specialisten van greendesign maken er een mooi verlengstuk van je tuin en woning van.

 

(zwem)vijvers, vijvers en zwembaden

Droomt u van een zwemvijver, natuurlijke zwemvijver, zwembad.  Wij zorgen voor een creatie die samenvloeit met uw tuin én woning.  Siervijvers, Watervallen, waterpartijen, alles is mogelijk om met deze elementen te spelen en deze om te vormen tot een oase van rust of dolle waterpret.

 

Onderhoudscontract

U kunt met greendesign ook een onderhoudscontract afsluiten.  Wij garanderen heldere resultaten. Welke samenwerking we ook aangaan, één ding is zeker: de specialisten van greendesign maken van uw vijver de bekroning van uw woning.

 

Accessoires en tuinverlichting

Indien u uw tuin wilt voorzien van net dat tikkeltje meer, kan de tuinarchitect ook accessoires en de aangepaste tuinverlichting voorzien.  Hij weet als geen ander waar deze het mooist tot uiting komen.

 

Greendesign  |  Avermaat 124, 9240 Zele  |  Tel: 052/52 53 60  |  GSM: 0497/67 14 38  |  Email: greendesign@telenet.be